Søg

Hvilket Padel Bat skal jeg vælge?

Opdateret: 24. aug. 2020

Beslutning om at købe et Padel Bat kan være en svær opgave. Med så mange valg på markedet er det let at føle sig overvældet. Denne guide vil forhåbentlig give mening om nogle af de oplysninger, du muligvis ser for første gang. Den vigtigste ting, når du vælger et Padel Bat er, at det føles behageligt for dig, da det at vælge det forkerte bat muligvis ikke bare skader dit spil, men også din krop. Der er ikke sådan noget som det perfekte Padel Bat, hver spiller vil have lidt forskellige krav, men her er nogle retningslinjer, der hjælper dig med at finde det bedste Padel Bat til dig. Et Padel Bat består af tre dele.


Profilen: dette er området omkring kanten af ​​ketcher. Kernen: dette er indersiden af ​​ketsjeren. Overfladen: dette dækker kernen. Alle disse tre dele er sammensat af forskellige materialer, der derefter smeltes sammen til en solid enhed.


Profilen Profilen er det første område, man skal tænke over, det giver styrken til ketcheren, da det er det mest tilbøjelige til at ramme gulvet eller væggene/glasset. Det består normalt af rørformede, laminerede lag glasfiber, kulfiber eller grafit, ofte imprægneret med voks eller epoxyharpiks. Dette kan også omfatte en beskyttelsesplade på toppen, som er en stor hjælp for en begynderspiller, der er mere tilbøjelige til at slå gulvet eller væggen.

Kernen Kernen er normalt fremstillet af enten skum eller EVA-gummi. EVA-gummi er hårdere, hvilket giver dig mere kontrol, men mindre strøm. Det er mindre tilgivende, så du skal bruge en god teknik for at se fordelene ved det, men det er også mere holdbart end skum. En spiller, der har en god teknik og er fysisk stærk, vil være bedst egnet til en EVA-gummikerne. Skummet på den anden side er blødere, så det giver dig ekstra kraft, men mindre kontrol. Disse ketsjere er mere til for begyndere, og vil hjælpe dig med at forsvare dig selv fra bagsiden af ​​banen. Som et blødere materiale vil skum ikke være så holdbart som EVA-gummi. Nogle producenter begynder at frigive hybrider mellem disse to materialer, hovedsagelig et skumcenter omgivet af EVA-gummi, hvilket giver større holdbarhed uden at miste så meget strøm.

Effektoverfladen Stødoverfladen dækker kernen, som normalt er lavet af glasfiber, kulfiber eller grafit i op til 3 lag. Dette vil have indflydelse på hårdheden på dit Padel Bat, færre lag vil betyde mere kraft, men det vil ikke være så stærkt. Mens 3 lag giver større holdbarhed, men ikke vil være i stand til at levere så meget strøm.

Vægt Vægten af ​​dit Padel Bat vil have en stor effekt på hvor meget strøm du kan generere. En lettere Ketcher vil være mere manøvrerbar, men en tungere giver dig mulighed for virkelig at slå hårdt. Det betragtes generelt bedst at spille med den maksimale vægt, du føler dig godt tilpas med (dette vil sandsynligvis øges, når dine evner forbedres) for at få det bedste ud af dit spil. Padel Bat har en tendens til at veje mellem 330g og 375g og har en tolerance på op til 10g. Padel Bat under 365g i gennemsnit betragtes som lette, mens de over 370g i gennemsnit betragtes som tunge.


Balancen

Balancen vil også have en stor indflydelse på vores magt og kontrol af bolden. Padel Bat's med et højt balancepunkt er diamantformet og giver stor kraft bag bolden, men mangler kontrol. Disse er generelt ikke egnede til begyndere, da der kræves et godt teknikniveau for at kontrollere kraften. Selv afbalancerede ketchere er ridseformede, disse er gode til almindelige spillere og tilbyder en god blanding af magt og kontrol. Padel Bat med lav balance er runde i form og giver maksimal kontrol, men kan ikke mangle strøm. De betragtes generelt bedst for begyndere, da de tilskynder til en forbedret teknik, mens de leverer et stort sweetspot. Tykkelse Padel Bat's tykkelse har en tendens til at variere fra 36 til 38 mm med juniorer, der bruger 35 mm. Reglerne i Padel Tennis angiver, at du ikke kan bruge en racket, der er mere end 38 mm tyk. Tyndere Padel Bat's giver bedre bevægelighed og kontrol, mens tykkere Padel Bat's giver dig mere kraft. Begyndere er normalt bedre stillet med at bruge en tyndere 36 mm-ketcher, mens mere avancerede spillere bruger 38 mm. Konklusion: Vi vil anbefale begyndere at starte med en ketcher mindre end 365g, en rund form (lav balance) og en 36 mm eller 38 mm tykkelse. Regelmæssige spillere ser på en rund ketcher mellem 365g og 370g, eller en tåreformet ketcher op til 370g, med enten 36 mm eller 38 mm tykkelse afhængigt af spillerens præference. Avancerede spillere har en bedre idé om, hvad der passer til deres spil, og kan variere alle vægte, former og tykkelser. Selvom de fleste vil spille med en diamantformet racket 370g eller mere ved 38 mm tyk. Juniorer starter bedst med en juniour-specifik ketcher. Disse er tilbøjelige til at være lette, runde i form og 35 mm eller 36 mm tykke og derefter flytte op til en voksen ketcher i overensstemmelse hermed, efterhånden som deres styrke og dygtighed forbedres.


Vi ønsker jer et godt spil!

Om os

Vi bestræber os på at finde & anmelde det bedste Padel Tennis udstyr på markedet, samlet på én nem og overskuelig hjemmeside.

© 2020 Padelmester.com 

Gå ikke glip af tilbud og nyheder