Søg

Top 5 Padel Bat under 1000kr

Opdateret: 17. nov. 2020

Nr. 5: HEAD FLASH PADEL BAT

Prisen for denne Padel Ketcher er: 649kr


Head Flash Padel er et fantastisk bat, hvis du vil have værdi for pengene! Dette Padel Tennis Bat dækker en all-rounds spillers behov, og sørger for, at du er godt dækket til en Padel Tennis kamp. Padel Ketcheren er let i hånden, og sikrer dig en behagelig oplevelse med Padel Tennis. Flere professionelle spillere bruger mærket Head, når de deltager i Padel Tennis turneringer, da de har bevist gang på gang, at deres Padel Bat er noget af det bedste.

Prisen for denne Padel Ketcher er: 649krNr. 4: HEAD EVO DELTA


Prisen for denne Padel Ketcher er: 799kr


Her får du god kvalitet til en fornuftig pris!

Dette Padel Bat er til nybegynderen, som vil dominere fra start. Padel Battet har en vægt på 370gram, og er omgivet med blødt skum, som afviger vibrationerne i armen.


Hvad med holdbarheden? Dette Padel bat er beskyttet med Power Frame, som gør, at facaden er beskyttet, og derfor kan Ketcheren bruges i mange år. Derfor er dette Padel Bat til all-round spilleren, og giver dig forhåbentligt mange sejre på Padel Banen.Prisen for denne Padel Ketcher er: 799krNr. 3: BULLPADEL BP10 EVO 20


Prisen for denne Padel Ketcher er: 749kr


Dette Padel Bat er til dig, der vil opnå præcision i spillet. Det er ikke direkte et power bat, men derimod til den eftertænksomme spiller, der kan se spillet for sig. Derfor giver dette Padel Bat dig mulighed for, at fordele boldene som du vil.


Rammen er lavet af Carbon, og kernen er lavet af noget specielt skum, som kun Bullpadel bruger. Dette giver dig altså et unikt bat, hvor skummet sørger for balancen er i top, og at du kan ramme boldene med præcision.


Prisen for denne Padel Ketcher er: 749krNr. 2: BABOLAT DEFIANCE

Prisen for denne Padel Ketcher er: 849kr


Når mærket er Babolat, så snakker man om kvalitet. Babolat er det mest brugte mærke indenfor Padel Tennis, og bruges af langt de fleste professionelle indenfor sporten.

Dette Padel Bat er Babolat's Padel Bat til spilleren, der gerne vil have kontrol. Det ligger rigtig godt i hånden, og hullerne i Ketcheren er placeret strategisk, så du får det bedste power i skudet. Dette Padel Bat skuffer ikke, og vil du sikre dig kvalitet fra start til under 1000kr, så anbefales dette Padel Bat i stor stil!


Prisen for denne Padel Ketcher er: 849kr


Nr. 1: BABOLAT VIPER

Prisen for denne Padel Ketcher er: 899kr

Dette Padel Bat er nr. 1 på vores liste. Det er simpelthen bare det bedste Padel Bat til under 1000kr, ingen tvivl om det!


Her får du altså et power bat, der giver så meget kraft, at dine modstandere ikke ved, hvad de blev ramt af. Det er til spilleren, som vil sikre sig, at alle undskyldninger vedrørende Ketcherfejl bliver elimineret.


Overfladen er lavet af glasfiber, mens rammen er lavet af carbon. Derfor er dette letvægts bat for den øvede spiller, der gerne vil smashe sin modstander til glasset.


Prisen for denne Padel Ketcher er: 899kr


Bestil dit udstyr idag! Padelgeek har over 7 forskellige brands, og der er fri fragt på alle ordrer over 400kr. Det er et godt tilbud!
Om os

Vi bestræber os på at finde & anmelde det bedste Padel Tennis udstyr på markedet, samlet på én nem og overskuelig hjemmeside.

© 2020 Padelmester.com 

Gå ikke glip af tilbud og nyheder