Søg

Padel er eksploderet i Danmark: Nu rykker Padelmesteren ind

Opdateret: 22. okt. 2020


Fra 1. Januar 2021, kan du dyrke Padel i Aarhus C. Padelmesteren åbner nemlig i det gamle DGI-hus 5 baner, hvor du kan prøve kræfter med denne ny-tilkomne sportsgren.

artiklen fortsætter under billedet...Padel er eksploderet i Danmark. Det er den hurtigsvoksende sport i hele verden. Den mexicansk/spanske sport har trukket teltpælene op fra de varme sydlige lande, og har plantet dem i det kolde norden. Denne eksplosion vil Padelmesteren være en del af, og derfor åbner de nu inde i midtbyen.


Center nummer 5 i Aarhus

Det nye center, som åbnes af Padelmesteren, bliver det 5. center i Aarhus. Dog ligger de spredt ud over byer som Viby, Harlev, Risskov og Højbjerg. Derfor bliver det altså det første center i indre by, altså Aarhus C. Dette vil betyde, at mange spillere ikke længere skal være observante på transport ud af byen. Dette giver en kæmpe konkurrencefordel, siger Padelmesteren selv - "Vi synes der manglede et center i byen. Vi opdagede hurtigt at transporten ud af byen blev et problem for flere spillere, som bor inde i midtbyen. Denne forhindring eliminerer vi fuldstændig, hvilket giver os en kæmpe fordel overfor konkurrenten." - tilføjer Padelmesteren.


Hvad er Padel?

Du har måske hørt om sporten tennis. Måske også om squash? Tager du de to sportsgrene og kombinerer dem, så får du Padel Tennis. Eller som det helt enkelt bare hedder nu, Padel.

Sporten kommer oprindeligt fra Mexico, men er klart mest udbredt og populært i Spanien, hvor langt de fleste professionelle indenfor sporten og så er spaniere.
Om os

Vi bestræber os på at finde & anmelde det bedste Padel Tennis udstyr på markedet, samlet på én nem og overskuelig hjemmeside.

© 2020 Padelmester.com 

Gå ikke glip af tilbud og nyheder